Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اتفاقی که در جهان افتاد و یک سال از آن می‌گذرد جایی که من فعالیت می‌کنم یعنی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای تمام بچه‌های ایران فیلم تئاترهایی در سایت خودش قرار داد.

تمام اجراهایی که سال گذشته و پیش از شیوع بیماری کرونا یا در سال‌های قبل اجرا شده بودند در قالب طرح «نمایش نما» به شکل آنلاین در اختیار خانواده‌ها قرار داده شده و فکر می‌کنم یکی از راه‌هایی که بچه‌ها بتوانند با فضای نمایش آشناتر شوند و زمان تفریح و استراحت‌شان را بگذرانند دیدن همین نمایش هاست که در طول سالیان در این مرکز ضبط و ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نمایش‌هایی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرا می‌شوند براساس نگاه کانون به خانواده و کودک و نوجوان است. من از اعضای شورای انتخاب این نمایش‌ها بودم و باید بگویم که اولویت ما برای انتخاب نمایش‌ها واژه‌های درست تربیتی و آموزشی است. وظیفه‌ای که ما داریم انتخاب متن‌های سالم با نگاه‌های بسیار تربیتی و آموزشی است و البته نمایش‌های تفریحی هم داریم که فقط به بچه‌ها دستور ندهیم. نمایش‌هایی با داستان‌های بسیار ساده که با بازیگر یا با عروسک کار شده و پیشنهاد من این است که خانواده‌ها و بچه‌ها به سایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراجعه کنند و این نمایش‌ها را ببیند.
تا روزی که از شر کرونا راحت شویم و بچه‌ها با خانواده و دوستان و همکلاسی هایشان  برای دیدن نمایش‌ها به کانون بیایند.
نمایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قابل تماشا در: www.kpf.ir است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایش ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت