Web Analytics Made Easy - Statcounter

داورانی از کشورهای ایتالیا، کره جنوبی و ایران ۶۳ فیلم کوتاه از کارگردانان ۱۹ کشور جهان را در سی‌وهفتمین دوره جشنواره ‌بین‌المللی فیلم کوتاه تهران قضاوت می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، اعضای هیئت داوران بخش «رقابتی بین‌الملل» سی ‌و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران که عبارتند از «بهنام بهزادی، «لیا بلترامی» Lia Beltrami کارگردان از کشور ایتالیا و «کیون‌گیون کیم» Kyeongyeon Kim مدیر برنامه‌ریزی جشنواره بین‌المللی فیلم «بوسان» از کشور کره جنوبی ۶۳ فیلم کوتاه را در این رویداد سینمایی داوری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی ۶۳ فیلمی که در بخش «رقابتی بین‌الملل» این دوره از جشنواره در رشته‌های مختلف داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی برای تصاحب تندیس جشنواره و جایزه سه‌هزار دلاری با همدیگر رقابت می‌کنند، عبارتند از: 

بخش داستانی:

«یک شیشه آجیل» به کارگردانی «ساواس استاورو» از قبرس، «بعد از کلاس» به کارگردانی «چارلز شوچی دونگ» از چین، «تعان» به کارگردانی «دانیل هاولید» از لهستان، «برادر» به کارگردانی «بپه توفارولو» از ایتالیا، «پیش از توفان» به کارگردانی «چن یوان» از چین، «کلم بروکلی» به کارگردانی «الیوت فیتوِس» از فرانسه، «سفر کاری» به کارگردانی «وون گیو لی» از کره جنوبی، «شب بخیر» به کارگردانی «آنتونی نِتی» از غنا، «خیال‌بافی» به کارگردانی «سدریک مارتین» از فرانسه، «فاصله‌ها» به کارگردانی «سوزان بیخار» از اسپانیا، «پارس سگ‌ها» به کارگردانی «سرجیو سرانو» از اسپانیا، «شیفت شب» به کارگردانی «آلبین وایلدنر» از اتریش، «رانش» به کارگردانی «هانگیونگ بو» از چین، «صبح بخیر» به کارگردانی «بارتوز کوزرا» از لهستان، «حمورابی» به کارگردانی «پاتریک کنلی» از آمریکا، «صداشو در نیار» به کارگردانی «یایا سیماکوا» از آمریکا، «دریاچه خوشبختی» به کارگردانی «آلیاکسی پالویان» از بلاروس، «مرخصی استحقاقی» به کارگردانی «آنتون سازونوف» از روسیه، «مورتنول» به کارگردانی «ژولین سیلورای» از فرانسه، «نینا» به کارگردانی «هریستو سیمئونوف» از بلغارستان، «بهشت» به کارگردانی «پابلو ویرادو» از فرانسه، «یاغی» به کارگردانی «پیر ـ فیلیپ چِویگنی» از کانادا، «برچسب» به کارگردانی «جورجی. ام. اونکوفسکی» از مقدونیه، «بهترین ارکستر جهان» به کارگردانی «هنینگ بکهاوس» از اتریش، «بازگشت» به کارگردانی «چارلی کوکا» از فرانسه، «بیوه مرحوم ساورینی» به کارگردانی «لوییک گایلارد » از فرانسه، «تاب» به کارگردانی «سامارا ساگینبائوا» از قرقیزستان، «زنِ خانه» به کارگردانی «فیلیپه اسپینوزا» از اسپانیا، «چاه» به کارگردانی «دیگو پورتاس» از اسپانیا، «سفیدپوش» به کارگردانی «رضا فهیمی» از ایران، «گوشت تلخ» به کارگردانی «فرید حاجی» از ایران، «دکل» به کارگردانی «بابک مصطفوی» از ایران، «داغی» به کارگردانی «فاطمه محمدی» از ایران، و «اسب سفید بال‌دار» به کارگردانی «مهیار ماندگار» از ایران.

بخش مستند:

«شمالگان» به کارگردانی «خیسوز ماری لازکانو» و «جوسوو ونِرو» از اسپانیا، «مرز آبی رنگ» به کارگردانی «ایوان میلوساولجوی» از صربستان، «پیانوی پریپیات» به کارگردانی «الیشکا سیلکووا» از جمهوری چک، «بازنگری» به کارگردانی «میخائیل ژلزنیکوف» از روسیه، «اس تی. کولون» به کارگردانی «ارنست لورک» از لهستان، «آخرین شکارچیان سر» به کارگردانی «مارکو دل لوچی» و «کوزیمو گرگنانی» از ایتالیا، «طردشدگان» به کارگردانی «لیه مونفورتی» از فرانسه، «وقتی مامان رفت» به کارگردانی «زینب گلرو کجنجیلر» از ترکیه و «کاک ئیرج» به کارگردانی «جمشید فرج‌وند فردا» از ایران. 

بخش انیمیشن:

«مترو» به کارگردانی «ناتالیا کرافچوک» از لهستان، «۴۰۰ مایل بر ساعت» ساخته «کارگردانیِ گروهی» از ، «پسری در جنگل» به کارگردانی «فابیانو لئاندرو پاندولفی» از برزیل، «شمع» به کارگردانی «مارک ریبا و آنا سولاناس» از اسپانیا، «دریای خشک» به کارگردانی «بارت بوسیرت و یوس بکس» از بلژیک، «اپیرنوف» به کارگردانی «الخاندرو آریل مارتین» از آرژانتین، «مترو» به کارگردانی «والنتین تایتروف» از روسیه، «شام آخر» به کارگردانی «پیوتر دومالا» از لهستان، «صیاد مروارید» به کارگردانی «مارگریت دانیلسن» از نروژ، «موش‌ها میان دیوارها» به کارگردانی «میریانا ساراندوا» از اتریش، «دلیل» به کارگردانی «سایمون روچینسکی» از لهستان، «وا چرخه» به کارگردانی «ماتئوس لنارت» از لهستان، «غریبه» به کارگردانی «آنتونیو میشله استیا» از ایتالیا، «مترو» به کارگردانی «رابرت کوزنیوسکی» از لهستان، «پسر و جغد» به کارگردانی «ماریو گاجو د کاروالیو» از پرتغال، «بادبادک» به کارگردانی «مارتین سامانتا» از جمهوری چک، «آتش سرخ» به کارگردانی «مونا عبدالله‌شاهی» از ایران و «خرچنگ» به کارگردانی «شیوا صادق‌اسدی» از ایران.

بخش تجربی:

«پیکر من ارزانی شما» به کارگردانی «آنا ـ کلاریا اوستاپنکو بوگدانف» از فرانسه و «خانه کودکی‌ام، مرا اسیر می‌کند» به کارگردانی «جاندره ون هردن» از آفریقای جنوبی.

تا کنون دو روز از بخش نمایش فیلم جشنواره گذشته و بیش از هشت‌هزار مخاطب تا پایان دومین روز از اکران‌های آنلاین این رویداد استقبال کرده‌اند.

به گزارش ستاد خبری جشنواره این آمار تنها مربوط به آثاری است که با موافقت و رضایت صاحبانشان در سامانه‌های آنلاین اکران شده‌اند. 

سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سیدصادق موسوی تا ۵ بهمن‌ماه به دو صورت حضوری در پردیس سینمایی ایران مال و آنلاین در سامانه‌های هاشور، ودیو و تیوال میزبان علاقه‌مندان به فیلم کوتاه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم کوتاه تهران بین المللی فیلم کوتاه تهران جشنواره بین المللی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۳۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شورش بزرگ در جشنواره کن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کارمندان جشنواره فیلم کن در حال برنامه‌ریزی هستند تا برای دریافت حقوق بیشتر به اعتراض و احتمالا اعتصاب دست بزنند.

به گزارش مهر، رسانه سینمایی ددلاین در یک گزارش اختصاصی خبر می‌دهد که جشنواره فیلم کن که به عنوان محلی برای بیان اعتراض هم شناخته شده، امسال نیز تفاوتی با قبل نخواهد داشت؛ اما ممکن است نوع اعتراض کمی متفاوت با سال‌های قبل باشد زیرا بوی شورش از درون می‌آید.

این گزارش فاش می‌کند که حدود ۲۰۰ کارمند این جشنواره سینمایی فرانسوی که ترکیبی از نیروهای خود کن و کارمندان جشنواره‌های دیگر از سراسر فرانسه هستند، دارند برنامه‌ریزی می‌کنند تا در طول برگزاری این جشنواره برای دستمزد خود دست به اعتراض و حتی اعتصاب بزنند.

برنامه این اعتراض‌ها توسط گروهی موسوم به «زیر پرده‌های نمایش، زباله‌ها: جمع کارکنان پرمخاطره جشنواره‌های فیلم» رهبری می‌شود و این نام اشاره‌ای به شعار معروف اعتراضات می‌۶۸ دارد: زیر سنگفرش‌ها، ساحل.

این اتحادیه که مارس ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد، متشکل از کارمندان بخش‌های مختلف کن، از جمله آن‌هایی که در بخش رقابتی رسمی، جشنواره مارچ دو فیلم و بخش‌های جنبی دو هفته کارگردانان و هفته منتقدان کار می‌کنند، و همچنین کارمندان بخش بین‌المللی بوردو، جشنواره فیلم مستقل، جشنواره لومیر در لئون و جشنواره بین‌المللی فیلم «انتروه» در بلفورت است.

منابعی از درون این اتحادیه به ددلاین گفته‌اند قصد دارند در مراسم افتتاحیه بخش دو هفته کارگردانان، هفته منتقدان و ACID کن صدای خود را به گوش دیگران برسانند و همچنین در طول این رویداد ۱۲ روزه که از ۱۴ ماه می‌آغاز می‌شود، تظاهراتی را در محل جشنواره برگزار کنند. از جمله فیلم‌های مورد انتظار این دوره باید از اولین نمایش «مگالوپولیس» فرانسیس فورد کاپولا و «فیوریوسا» جورج میلر یاد کرد.

ماهیت اعتراض‌ها تاکنون مخفی نگه داشته شده، اما این گروه قصد دارد پنجشنبه برای نهایی کردن استراتژی خود جلسه‌ای برگزار کند. منابع گفته‌اند بررسی اشکال مختلفی از اقدام از جمله «اعتصاب کامل کارمندان» که موجب می‌شود ده‌ها کارمند جشنواره ابزارهای خود را به طور کامل زمین بگذارند روی میز است. این اعتصاب دربرگیرنده کارمندانی چون برنامه نویسان، متصدیان دوربین‌ها، زیرنویس کنندگان فیلم‌ها، چهره‌های مطبوعاتی جشنواره و کارکنان مختلف مدیریت و فنی که بیشترشان پاره وقت هستند، می‌شود.

اگر برنامه‌نویسان یا مسؤولان مطبوعاتی ابزارهایشان را پایین بیاورند مشکل بزرگی برای اجرای جشنواره ایجاد می‌شود. بدون برنامه نویسان اصلاً روشن نخواهد بود که آیا برگزاری رویداد ممکن است یا خیر!

ناامیدی این گروه دوجانبه است. اول اینکه آن‌ها به دستمزدی که از کارفرمایان خود دریافت می‌کنند، معترض هستند و حقوق خود را ناکافی می‌دانند زیرا اغلب ساعات اضافه کاری سختی را که لازمه شغلشان است، دربرنمی گیرد.

یکی از افراد این اتحادیه به شرط ناشناس ماندن به ددلاین گفت: از بررسی‌ها متوجه شدیم که ۸۰ درصد کارمندان جشنواره در حالی کار می‌کنند که قراردادشان کمتر از ۲۰۰۰ یورو (۲۱۰۰ دلار) در ماه است و این درآمد برای زندگی در پاریس غیرممکن است.

دومین نقطه اختلاف، برنامه بیمه بیکاری منحصر به فرد فرانسه برای کارکنان و تکنسین‌های بخش سرگرمی است. این طرح از کارکنان بخش سرگرمی با قراردادهای کوتاه مدت با مزایای بیکاری در زمانی که بین یک شغل یا پروژه با پروژه بعدی هستند، حمایت می‌کند. برای واجد شرایط بودن، کارکنان باید بتوانند ثابت کنند که ساعات مشخصی را در طول سال کار کرده‌اند. پرداخت‌ها از طریق مالیات‌های پرداخت شده توسط کارفرمایان تأمین می‌شود، اما به دلیل ابهام در مقررات، بسیاری از کارکنان جشنواره‌های سینمایی فرانسه از مزایای بیکاری محروم می‌مانند و با قراردادهای کوتاه مدت ثابت استخدام می‌شوند.

منبع دیگری از این اتحادیه هم گفته است: هیچکس شرایط و دستمزد کارگران جشنواره را زیر سوال نبرده بود و همه ما کار برای جشنواره را پذیرفته بودیم زیرا عاشق فیلم بودیم، حتی اگر زندگی‌مان سخت می‌گذشت، اما حالا همه در حال بحث هستند که وقتی این جشنواره‌ها میزبان ستارگانی از سراسر جهان هستند، پرداخت حداقل دستمزد به کارکنان چقدر بی‌معناست.

این جنبش حامیان برجسته‌ای دارد: ژوستین تریه فیلمساز فرانسوی سازنده «آناتومی یک سقوط» که برنده نخل طلای کن شد، وقتی در جشنواره فیلم کن سال گذشته راه می‌رفت سنجاق سینه قرمز رنگ گروه را روی یقه کت خود داشت و حالا این گروه امیدوار است چهره‌های بیشتری از صنعت سینما در جشنواره امسال این سنجاق را روی لباس‌شان داشته باشند.

درست پیش از مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کن سال گذشته، این گروه بیانیه‌ای را در روزنامه چپ‌گرای لیبراسیون منتشر کرد که ملاقات با وزیر فرهنگ فرانسه در کن را به دنبال داشت.

گفته شده مقامات دولتی از این موضوع که کارکنان جشنواره تحت پوشش برنامه متناوب دستمزد بیکاری نبوده‌اند، بی‌اطلاع بوده‌اند. جلسه‌ای هم با مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) برگزار شد، اما اقدام مشخصی را به دنبال نداشت. از آن زمان، این گروه سخنرانی‌های اعتراضی خود را در جشنواره‌های سراسر فرانسه برگزار کرده‌اند تا خواست خود را روشن کنند.

یکی از اعضای اتحادیه به ددلاین گفت: مدیران جشنواره مخالف ما نیستند و نگران هم هستند، اما جواب‌شان فقط این است که در شرایط مالی پیچیده‌ای هستند و ادعا می‌کنند قدرت محدودی دارند. پس از یک سال، ما اکنون در شرایطی هستیم که همه می‌دانند ما وجود داریم و خواست‌مان چیست. امیدواریم بتوانیم با کارفرمایان خود به توافق برسیم.

این جمع با دفتر تیری فرمو، مدیر جشنواره کن و بخش‌های موازی هم تماس گرفته‌اند و از مشکلات و احتمال برگزاری تظاهرات عمومی در جشنواره امسال سخن گفته‌اند، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌اند.

در تماس با جشنواره برای اظهار نظر گفته شده انتظار می‌رود کارکنان مقاومت بیشتری خرج کنند تا این رویداد غیرانتفاعی دولتی و خصوصی را برای وظایف عمومی غیرسیاسی مخدوش نشود.

در همین حال منابع درونی می‌گویند به طور کلی به تغییرات مثبت خوشبین هستند، زیرا این اختلاف پیامدهای «فوری» بر کارایی رویدادهای سینمایی مانند کن، که جز لاینفک اقتصاد فرانسه است، خواهد داشت.

بسیاری از رؤسای جشنواره نیز به ددلاین گفته‌اند که در ۲ سال اخیر دریافته‌اند چقدر سخت است که بتوانند با این دستمزدها کارکنان خوب و متخصص را به کار بگیرند. منبع دیگری هم گفته جشنواره کن به سختی می‌تواند افراد را استخدام کند و با این شرایط سال آینده ممکن است حتی برگزاری درست جشنواره ممکن نباشد.

افراد داخل صنعت امیدوارند کن بتواند الگویی برای تعهد به پرداخت بهتر برای دیگر جشنواره‌ها باشد.

جشنواره فیلم کن به تظاهرات عادت دارد و ۲۰ سال پیش صحنه اعتراضات مشابهی بود که به دلیل کاهش مزایای بیکاری در خیابان‌ها شکل گرفت. (تصویر گزارش) سال پیش نیز کارکنان بخش پذیرایی جشنواره، تظاهراتی با عنوان «دیگ‌ها و ماهیتابه‌ها» را برای پرداخت دستمزد بیشتر خارج از ساختمان کارلتون برگزار کردند و اتحادیه اصلی کارگران انرژی فرانسه نیز تهدید کرد که منبع برق کن را به عنوان بخشی از اعتراض‌ها علیه اصلاحات بازنشستگی قطع خواهد کرد. تظاهرات عمومی اما در طول جشنواره توسط مقامات محلی به دلیل نگرانی برای ایمنی ممنوع شد.

فرش قرمز کن هم همواره جایگاهی برای اعتراض‌های مختلف بوده؛ از اعتراض به مسائل سیاسی گرفته تا مشکل پاشنه کفش خانم‌ها که موجب شد شماری پابرهنه روی فرش قرمز بروند.

جشنواره‌های فرانسوی اغلب جایگاه ارائه بیانیه‌های سیاسی هستند. سال ۲۰۰۳، دو جشنواره هنرهای تابستانی محبوب فرانسه یعنی جشنواره آوینیون و فستیوال اکس-آن-پرووانس پس از هفته‌ها اختلال و اعتراض کارکنان اعتصابی برای مزایای بیکاری، لغو شدند.

در مجموع صحنه جشنواره‌های جهانی سینمایی به دلیل کاهش بودجه، اعتراض‌های سیاسی و درگیری‌های جهانی، ۱۲ ماه پرتلاطم را تجربه کرده و جشنواره فیلم برلین تحت تأثیر موجی از ناآرامی‌های سیاسی قرار گرفت. انتظار می‌رود کن نیز چنین اعتراض‌های سیاسی را پیش روی داشته باشد که برای حملات رژیم صهیونیستی به غزه و جنگ روسیه و اوکراین چهره کند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902376

دیگر خبرها

  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • ساعت پخش زنده بازی بارسلونا و خیرونا + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی رئال مادرید و کادیز + پخش آنلاین
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • درام و فانتزی ژانر فیلم‌های هشتمین پاتوق فیلم کوتاه شدند
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • رقابت «لوتریا» در آلمان و اسپانیا